Handlingsplan Lamm

Under en ganska lång tid har näringen arbetat med att ta fram mål och aktiviteter för att skapa en hållbar och lönsam svensk lammproduktion. Deltagandet i  framtagandet av Handlingsplan Lamm är brett bl.a deltar Svenska Fåravelsförbundet, LRF Kött, Lammproducenterna, Gård & Djurhälsan, Hushållningssällskapen, Svenska Köttföretagen – och naturligtvis Gimrarna!

Arbetet med att ta fram handlingsplanen sker i fyra arbetsgrupper: produktion, stöd & regler, marknad och export.

I dag träffas vi för ett möte i Arbetsgrupp Produktion. Vi har målen klara och diskuterar nu hur vi ska genomföra alla åtgärder. Hela handlingsplanen beräknas vara färdig till årsskiftet. Det är mycket på gång, så mycket kan jag säga. Stay tuned!

/Titti Strömne

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Handlingsplan Lamm. Bokmärk permalänken.